trouwfotograaf Groningen

 

Rik en Nienke | Festival bruiloft in Groningen

festivalbruiloft groningen trouwen garnwerd aan zee

Dat Nederland klein kan zijn, bleek wel uit toen ik kennismaakte met Rik en Nienke. Ze waren namelijk getipt om met mij contact op te nemen door de zus van Marjanne waar ik een paar jaar geleden de trouwfotograaf van was. Dat was in Arnhem en Nijmegen. Nu zaten we op nog geen 700 honderd meter van mijn huis kennis te maken. Ze vertelden mij dat ze met hun camper door Europa hadden getrokken en zij de camper zouden gaan gebruiken als hun trouwauto. Het was dan ook geen twijfel of de camper op de foto’s moest. Een Festivalbruiloft in Groningen werd het met een koffie tuktuk, een pizzatentje, een schietbaan voor de buks en een voor pijl en boog.

Een maand na de bruiloft kreeg ik het goede nieuws uit Amerika dat ik de foto die toegezonden had, door de jury was bekroond met een Award. Dat maakte deze bruiloft voor mij als trouwfotograaf onvergetelijk.

previous arrowprevious arrow
trouwfotograaf groningen garnwerd aan zee
New slide
_MG_2725
_MG_2767
_MG_2889
_MG_2784
_MG_2832
next arrownext arrow
New slide
_MG_2725
_MG_2767
_MG_2889
_MG_2784
_MG_2832
previous arrow
next arrow
comments

Leave a reply