Gerhard en Nelianne | trouwen in Tuin de lage Oorsprong

trouwen tuin de lage oorsprong oosterbeek

Veel Humor, gezelligheid, gepaard met hechte vriendschap is denk ik hoe ik de bruiloft van Gerhard en Nelianne het beste kan omschrijven. Wat deze bruiloft zo bijzonder maakte was niet de exotische trouwlocatie, prachtige omgeving of het schitterende weer, maar de vriendschap en verbondenheid die voelbaar was. Van Gerhard en Nelianne kreeg ik alle ruimte, waardoor ik de mogelijk had om de atmosfeer vast te leggen.

Ik mocht weer eens het land in om een mooie bruiloft vast te leggen. En wat voor één en wat een verscheidenheid van locaties en setting. Van Amersfoort, naar Oosterbeek en dan eindigen met een fantastisch feest in Grand Café aan de Beek in Arnhem.

De Tuin de Lage Oorsprong waar de trouwceremonie was, kreeg je het gevoel alsof je jezelf ergens in Italië waande op een zomerse dag. Er werd gedineerd aan een lange tafel onder een rozenberceau. Tussendoor werden er humoristische liedjes en gedichtjes opgedragen.

Zoals sommige van jullie van mij gewend zijn als trouwfotograaf, boek ik altijd een avond voor de bruiloft  een overnachting bij een B&B. Vooral bij zo’n grote trouwreportage van maar liefst 14 uur. De volgende dag, eenmaal thuis gekomen kon ik niet wachten om de foto’s in te laden. Vooral wanneer ik nieuwe technieken heb toegepast om bepaalde elementen van de dag extra goed in beeld te brengen. Hier een impressie van die mooie dag.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider
comments

Leave a reply