Rob & Ruth

 Trouwen Heilige Geesthofje | Rob & Ruth

Je kunt het je wel voorstellen dat ik blij verrast was toen Rob en Ruth mij benaderden, omdat ze mij vorig jaar aan het werk hebben gezien bij de bruiloft van vrienden. Ze vonden mijn werk zo mooi dat ze mij ruim een jaar na dato hebben gevraagd ook hun eigen bruiloft te fotograferen. Hun bruiloft had alles in zich en ik mocht het van begin tot einde vastleggen. De laatste dag voor de bruiloft had ik Ruth nog gesproken en ze was erg enthousiast, maar vooral opgelucht dat de weersvoorspellingen goed waren. Daarom hebben we de fotoshoot gehouden op de locatie die zij op het oog hadden, ze vertelde mij dat ze daar vaak kwamen om uit te waaien. Ik heb het over Westduinpark. Na de fotoshoot gingen wij snel naar Vlietzigt waar de daggasten op hen stonden te wachten. Zij werden in stijl met een Engelse dubbeldekker naar het Heilige Geesthofje gebracht waar het burgerlijk huwelijk plaatsvond.

Het fotograferen van een bruiloftsfeest is één van de meest ingewikkelde en uitdagende aspecten van mijn vak. Waar plaats je de flitsers, hoeveel flitsers gebruik je, waar sta je en wat leg je vast. Dat zijn allemaal aspecten die ik in de winter van 2016/2017 heb getraind, zodat ik de feestfoto’s kon maken die recht deden aan het feest. Hier alvast een indruk van die mooie herfstdag in oktober.

bruidsfotograaf het heilige geesthofje
trouwfotograaf vlietzigt rijswijk
trouwen herberg vlietzigt fotograaf
trouwfotograaf fotograaf bruiloft feest trouwen vlietzigt rijswijk
comments

Leave a reply